diumenge, 21 de febrer de 2016

MISSIÓ 04: REUTILITZAR, REPARAR I ADAPTAR OBJECTES ABNS QUE LLENÇAR-LOS

Estrenem setmana i amb ella una nova missió. Atents revolucionaris!


Més consciència mediambiental, la moda de fer-s’ho un mateix –do it yourself– i la crisi econòmica s’han aliat per provocar en els últims anys el creixement exponencial de mercats de segona mà i d’intercanvi, però també dels cursets i dels tallers per aprendre a reparar estris. Una bona mostra és el programa Reparat millor que nou, que impulsa l’Àrea Metropolitana de Barcelona, però els exemples van més enllà. L’estalvi de diners és un factor que ha contribuït a aquest auge, però posar en valor els objectes antics, simplement pel fet de ser-ho, també ha esdevingut important. De retruc, això representa un respir per al medi ambient, que d’aquesta manera estalvia recursos i energia.

Feu-vos fotos amb la roba que heu reaprofitat, arreglat, heretat. Doneu-nos idees i ensenyeu-vos com heu reconvertit objectes a casa per donar-los altres usos.


2 comentaris:

 1. Hola Lluís i Eskamot! Des del Príncep de Girona estem a punt de sumar-nos, ja era hora! a la vostra Revolució verda! La setmana passada els vaig parlar de vosaltres i demà els proposaré la 4a acció perquè es posin les piles. He preparat l'entrada del bloc del dia, especial Revolucio verda: http://queestemfentalausee.blogspot.com.es/2016/02/medi-ambient-2-la-revolucio-verda.html
  I demà mateix ja enviarem les primeres fotografies!
  Endavant!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Fantàstic!
   Ens fa molta il·lusió que participeu de la revolta!!!!!!
   Quants més, millor!!!!
   I més si sou dels integristes!
   ja sabeu que som molt fans del Príncep Verd

   Elimina