dimarts, 9 de febrer de 2016

DIFONENT LA REVOLTAAvui hem anat a la Fàbrica del sol a explicar la nostra experiència revolucionària. en el marc del curs d'Energia i Canvi climàtic que estan duent a terme des d'Escoles + Sostenibles.

La sessió ha comptat amb la presència de l’Irma Ventayol, de l’Oficina de Sostenibilitat i Ecologia urbana de l’Ajuntament de Barcelona. Amb ella hem vist quins impactes a nivell local ja estan succeint i com podem fer-hi front i hem reflexionat al voltant del model energètic actual de la ciutat i sobre la sobirania energètica.

Hem conegut de prop què estan fent els centres educatius i què es plantegen per treballar el canvi climàtic. Sovint no som conscients de les repercussions positives que tenen a nivell energètic totes les actuacions que s'estan duent a terme. Hem debatut i visualitzat com podem incidir i participar d'aquest projecte comú de ciutat, el Compromís de Barcelona pel Clima, una iniciativa ciutadana molt engrescadora i on la nostra escola n'ocupa la vicepresidència, que juntament amb l'ajuntament de Barcelona, pretén desenvolupar un full de ruta per a la mitigació del canvi climàtic i l'adaptació de la ciutat per prevenir-ne els impactes.

L'escola ha presentat el seu projecte que ha engrescat a molts professors que ens han assegurat que començaran les seves pròpies revoltes des de la seva escola.

TOTS SOM ‪#‎larevolucioverda‬


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada