dijous, 25 de gener del 2018

INAUGURACIÓ D ELA FÀBRICA DEL SOL



Després d’un temps en obres, La Fàbrica del Sol reobre les portes. Amb visites guiades teatralitzades, recorrerem la nova exposició i les instal·lacions rehabilitades. Veniu a conèixer l'equipament renovat i a descobrir tots els serveis que hi conviuen.

A l’exterior de La Fàbrica del Sol, els batucaires donaran el tret de sortida a la jornada, hi podreu prendre una xocolata calenta i també hi tindran lloc tallers sobre compostatge, construcció amb canyes, circuits en bicicleta i molt més!

Dins de La Fàbrica del Sol, podreu gaudir de visites teatralitzades i de tallers variats de sons i sorolls, generació renovable d’energia i podreu conèixer el Mapa Barcelona+Sostenible, que tindran lloc al Servei de Documentació d’Educació Ambiental, a l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol i al terrat coberta mosaic de l’edifici.

L’Eskamot Verd del Col·legi Sant Ramon Nonat i l’alumnat d’altres centres de la ciutat, ens acompanyaran tota la jornada per oferir-nos reptes ambientals i descobrir quin és el participant més sostenible.

Veniu i descobriu un munt de sorpreses per a petits i grans!

#larevolucioverda #eskamotverd #lescolaquevolem #SRNparticipa #SRNconvivim #ecoFEP #escoleSostenibles

1 comentari:

  1. Bona tarda, som els creadors d'aquesta fotografia i seria urgent posar-nos en contacte. Et deixo el meu e-mail: maria.serra@evillove.com i el telèfon de l'agència: 93 442 74 09. Si us plau, quan puguis contacta amb nosaltres. Gràcies!

    ResponElimina