diumenge, 24 de setembre del 2017

SERVEI DE CANGUR DE L'AULA VIVA


Com ja sabeu l'escola diposa d'una aula viva on els nois i noies de 3r d'ESO i els infants de p3, p4 i p5 tenen cura a diari de diversos animals de companyia: jerbos, cobaies, conills, hamsters, eriçons, dragons barbuts, peixos, ocells, tortugues, insectes pal, cargols...


Quan arriben festes us oferim la possibilitat a totes les famílies de tenir-ne cura durant uns dies a casa vostra.

El servei de cangur és una bona oportunitat per diposar d'una mascota uns pocs dies a l'any, treballar valors com la responsabilitat, aprofundir en el coneixement i la sensibilització pel món animal i sobretot construir entre tots #lescolaquevolem participant d'una iniciativa col·lectiva.

Per facilitar-nos l'organització, tenir un accés més fàcil a la base de dades de cangurs i sobretot, per continuar la nostra línia d'aconseguir una escola cada cop més sostenible reduïnt entre altres l'impressió de paper, estrenem aquest sistema telemàtic d'inscripció al servei de cangur de l'aula viva.

És molt fàcil. Ja ho veureu. Només cal que cerqueu a la part inferior de la pàgina d'inici del web l'icona de l'imatge que us adjuntem i seguiu les instruccions.

Quan s'acosti la data rebreu una notificació comunicant-vos l'adjudicació del servei, la data d'entrega i les instruccions de cura.

Si teniu qualsevol dubte, proposta o suggeriment podeu adreçar-vos al correu de sostenibilitat de l'escola, larevolucioverda@santramonnonat.org

Moltes gràcies per col·laborar amb nosaltres

#larevolucioverda #aulavivaSRN #SRNparticipa #ecoFEP


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada