dijous, 31 de març del 2016

decidim.barcelona




decidim.barcelona és la plataforma de participació digital de l'Ajuntament de Barcelona. Vol ser un espai de referència per construir una ciutat democràtica, oberta i transparent que potenciï la participació de la ciutadania en la construcció i definició de les polítiques de la ciutat.

Inicialment s'hi desenvolupa el procés de participació per a l’elaboració del Pla d'actuació municipal 2016-2019 i pretén incloure nous processos de participació un cop aquest acabi. El Pla d'actuació municipal s’elabora a l’inici de cada mandat i estableix les línies prioritàries, els objectius i les actuacions que el Govern de la ciutat desenvoluparà en els propers quatre anys.

La nostra escola ha estat una de les set escoles seleccionades a participar en aquest model participatiu de manera presencial. Pensem que els joves de la ciutat també hi tenen molt a dir del lloc on viuen i viuran.

Els nois i noies de 3r i 4t d'ESO van treballar ahir sobre un dels cinc eixos que proposa el PAM i en van el·laborar unes propostes que a partir de dilluns trobareu penjades al web https://decidim.barcelona/

El proper dimecres uns delegats de la nostra escola aniran a intercanviar les seves propostes amb les altres escoles per redactar-ne una proposta final.

A l'escola creiem en els models participatius i en espais on s'escolti la veu dels joves.

És #larevolucioverda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada