dimecres, 6 d’abril de 2016

DECIDIM.BARCELONA
L'Ajuntament de Barcelona ha iniciat una roda d'actes participatius on convida a ciutadans i ciutadanes de diversos sectors per establir un debat sobre el PAM (Programa d'Actuació Municipal).

Aquest any s'ha obert aquests debats als joves a través de la selecció de cinc escoles, entre elles la nostra.

La primera fase d'aquest procés es va realitzar la setmana passada a l'escola on dinamitzadores de l'Ajuntament van treballar amb els nois i noies de 3r i 4t d'ESO els continguts del PAM, en especial l'eix de Sostenibilitat.

Un cop treballats, es van triar sis representants que assistirien a la trobada interescoles per acabar de concretar la proposta conjunta dels joves. Els nostres delegats van ser en Guillermo Martínez, la Sofia Vilaplana, en Biel Punter, l'Eva Ruiz, en Pol Nieto i en Ricard Royo.

Tots ells es van reunir ahir amb la resta d'escoles per intercanviar el treball realitzar i acabar de definir una proposta conjunta.

De la jornada de treball van sortir 4 punts que consideren importants integrar dins el PAM:

1. Millorar la qualitat de les zones verdes, fer-les més accessibles i amb una oferta d'oci atractiva

2. Reduïr el preu del transport públic i amplir fins els 18 anys la targeta jove.

3. Millorar els carrils bici, fer-los arribar a més barris i crear aparcaments propers als centres educatius

4. Potenciar les festes majors dels barris com a actes cohesionadors i dotar-los d'ofertes atractivesAquests punts apareixeran al web decidim.barcelona i es podran votar per tal que siguin considerats pel plenari de l'Ajuntament. us convidem a visitar la pàgina i donar-nos el vostre suport.

Podreu trobar un recull de fotografies de la jornada al web.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada