dimarts, 29 de març de 2016

APILO XIIUn misteriós coet ha aterrata l'escola, l'APILO XII

Al nostre planeta, les substàncies i materials de les piles poden afectar la qualitat de l’aigua, l’aire i la terra en la que viuen els nostres peixos, aus, plantes i… a nosaltres mateixos! Amb el reciclatge, a més de protegir el medi ambient, estalviem valuosos recursos reutilitzant moltes d’aquestes substàncies i materials.

Els científics del Planeta Reciclatge han desenvolupat una supertecnologia hipermegaavançada per aprofitar-ne tots els materials.

Per això han contactat amb tots els agents Apilo (com nosaltres), els han mobilitzat i han creat un pla per recollir les piles esgotades de totes les cases, comerços i escoles. Amb la nostra ajuda, podran localitzar, recollir i enviar totes les piles al Planeta Reciclatge.

Comença la missió APILO XII!!!

Ja ho saps revolucionari! A partir d'ara totes les piles i bateries usades les llences en el contenidor-dispositiu que trobaràs a l'entrada de l'escola.

A més, participarem en un concurs junt amb altres escoles. Les escoles que reuneixin més piles aconseguiran uns llaminers premis.

Ens ajudes? Ajudes al planeta?

Si no és ara, quan? Si no som nosaltres, qui?

És #larevolucioverda

Trobaràs més informació, videos, activitats, contes i retallables a http://www.apilo.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada